Nieuwe kledingcommissie! Kledingwensen? Geef het door! Met ingang van het nieuwe jaar zijn Merel en Eveliene gestart met…

Door admin

Nieuwe kledingcommissie! Kledingwensen? Geef het door! Met ingang van het nieuwe jaar zijn Merel en Eveliene gestart met het kledingbeheer. Fijn want we hadden hier tot voor kort geen vaste mensen voor. Alle kleding is uitgezocht en gesorteerd. We hebben nog diverse mooie trainingspakken op voorraad. Ook leuk als cadeau! Op onze nieuwe website (bijna klaar) komt een apart kledingformulier, wat is gekoppeld aan de kledingmailbox. Hier kan iedereen straks ook gebruik van maken…. In oktober is nieuwe kleding bijbesteld. Deze zal aankomende dagen worden verspreid. We hebben helaas te maken met erg lange levertijden van 12 – 16 weken. Om als kledingcommissie een goede start te maken willen wij graag weten of er nog kledingwensen zijn. Dan kunnen we kijken wat er op voorraad is danwel besteld moet worden. We willen eind deze maand een nieuwe bestelling doen. Daarom graag kledingwensen doormailen naar kledinglkvhetbosch@outlook.com. Dit kan tot 25 januari. Hierin verzamelen wij alle kledingwensen. Ook het formulier op de nieuwe website wordt aan dit mailadres gekoppeld.