A.s. zaterdag hervatten we de competitie! We hervatten met de reeds geplande wedstrijden m.u.v. de C1 waaran deel in qua…

Door admin

A.s. zaterdag hervatten we de competitie! We hervatten met de reeds geplande wedstrijden m.u.v. de C1 waaran deel in quarantaine zit https://www.facebook.com/179612922075695/posts/4754016661301942/De zaalcompetitie gaat weer van start! De Rijksoverheid heeft zojuist bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden. Nadat er al anderhalve we…ek volop getraind kon worden, is vanaf woensdag 26 januari het spelen van competitiewedstrijden tot 22.00 uur met publiek ook weer mogelijk. Wel is voor spelers en toeschouwers van achttien jaar en ouder het coronatoegangsbewijs verplicht. Wat dit betekent voor top- en wedstrijdkorfbal, breedtekorfbal en arbitrage lees je hier: bit.ly/3H4uR7T. Foto: Marco Spelten, korfbalfoto.nl