Check onze vacatures: wij kunnen niet zonder vrijwilligers! TRAINER, COACH OF TRAINER/ COACH BIJ ONZE JONGSTE TEAMS Inmi…

Door admin
Check onze vacatures: wij kunnen niet zonder vrijwilligers! TRAINER, COACH OF TRAINER/ COACH BIJ ONZE JONGSTE TEAMS Inmiddels is onze E-groep gegroeid tot meer dan 20 kinderen. We hebben momenteel liefst drie E-teams. Super! Wel komen we eigenlijk handen tekort. We zijn daarom dringend op zoek naar één of twee personen die willen helpen met de trainingen op de dinsdagen en/of de wedstrijden op zaterdag. (JEUGD)SCHEIDSRECHTERS Zonder scheidsrechters geen wedstrijden Probeer een keer als proef Geen ervaring, geen probleem. Wij helpen je op weg! LID BEACHCOMMISSIE – Help mee met regelen/ coördineren met onze beachvolleyavonden – Help en denk mee met de ELAR Beachsportdagen eind juni – Slechts een paar vergaderingen per jaar SPONSOR-COÖRDINATIE We hebben redelijk wat bedrijven die ons steunen, maar we hebben nog een aantal leuke onbenutte sponsormogelijkheden. Wie wil dit voor ons coördineren? Een vrije, leuke, rol voor iemand met affiniteit voor het lokale en regionale bedrijfsleven. Zou jij een steentje kunnen bijdragen? Stuur een mailtje/ appje naar: arjen.godthelp@gmail.com.