Korfbaltotaal Cup

Dit event is al meerdere jaren georganiseerd door LKV Het Bosch en kenmerkt zich door haar innovatieve opzet. Bekende Nederlandse topteams nemen het tegen elkaar op in wedstrijden met verschillende spelregels.

ELAR Beachsportdagen

Ieder jaar organiseren LKV Het Bosch en Huis Het Bosch de ELAR beachsportdagen. Het jonge evenement is een mix van beachkorfbal, beachvolleytoernooi, een beachparty en de voorronde van het NK beachkorfbal.

Schoolkorfbal

LKV Het Bosch organiseert jaarlijks een schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 t/m 8 van alle scholen uit Lexmond en omliggende dorpen. De winnaar van groep 8 mag zelfs naar het provinciaal schoolkorfbaltoernooi!

Schutterstoernooi

Ieder jaar organiseert LKV Het Bosch het schutterstoernooi. Hierbij nemen samengestelde tweetallen het tegen elkaar op en komt het neer op de techniek van de speler. De winnaars gaan naar huis met mooie prijzen.

Beachsport

LKV Het Bosch beschikt over 2 mooie beachvelden. Deze worden in de zomermaanden gebruikt voor beachkorfbal, maar ook voor beachvolleybal. Ook organiseren we jaarlijks diverse beachevenementen.

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media