BEACHSPORT

LKV Het Bosch beschikt over 2 mooie beachvelden. Deze worden in de zomermaanden gebruikt voor beachkorfbal, maar ook voor beachvolleybal. Ook organiseert LKV Het Bosch jaarlijks diverse beachevenementen voor jong en oud.

BEACHVOLLEYBAL

Beachvolleybal wordt in de zomermaanden gespeeld op onze 2 mooie beachvelden en dit jaar gaan we woensdagavond 11 mei van start!
Beachvolleybal is een echte teamsport! Samenwerken, springen, duiken en dit alles met je voeten in het zand! Het spel is erg snel en dynamisch en de wedstrijden zijn kort, waardoor het erg aantrekkelijk is om naar te kijken. Bijzondere regels maken het spel bijzonder spectaculair.
Beachvolleybal is een ideale activiteit voor zowel kleine als grote groepen en kan zo fanatiek gespeeld worden als jullie zelf willen.
Ook vrijblijvend een keer meedoen? Stuur een mailtje naar lexmondbeach@live.nl. Als het bevalt kun je voor maar 30 euro het hele zomerseizoen meedoen!

BEACHKORFBAL

Lekker korfballen met je voeten in het zand, dat is Beachkorfbal. Beachkorfbal wordt in de zomermaanden gespeeld op onze 2 mooie beachvelden.
Beachkorfbal wordt in Nederland steeds populairder. Het spel is erg snel en dynamisch en de wedstrijden zijn kort, waardoor het erg aantrekkelijk is om naar te kijken. Bijzondere regels maken het spel bijzonder spectaculair.
Beachkorfbal is voor iedereen, jong en oud, iedereen kan meedoen.
Ieder jaar organiseren wij de ELAR Beachsportdagen. Het jonge evenement is een mix van beachkorfbal, beachvolleytoernooi, een beachparty en de voorronde van het NK beachkorfbal.  
 

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media