Elar Beachsport dagen

Ieder jaar organiseren LKV Het Bosch en Huis Het Bosch de ELAR beachsportdagen. Hoofdsponsor van dit beachkorfbal en beachvolleybal evenement is Verkeerschool ELAR.  Het jonge evenement is een mix van beachkorfbal, beachvolleytoernooi, een beachparty en de voorronde van het NK beachkorfbal.  

Laatste editie 2022

LEXMOND • De achtste editie van het ELAR Beachvolleybaltoernooi is vrijdag 24 juni verrassend gewonnen door het debuterende team Bart en den Besten.
In de finale was het team van aanvoerders Bart den Besten en André van Nieuwenhuijzen te sterk voor het geroutineerde Kom van Pas (van CBS Het Kompas), dat al vijf keer eerder tweede werd in het jaarlijks terugkerende toernooi. De vrouwen van de Oranje Kanaries (van Vedo’70 uit Hoornaar) legden beslag op de derde plek.Na twee jaar afwezigheid vanwege corona zijn we blij dat het toernooi dit jaar weer gewoon kon plaatsvinden. De weersomstandigheden waren onverwacht perfect en het niveau was dit jaar ongekend hoog. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Programma Vrijdag

De ELAR beachsportdagen zorgen ieder jaar weer voor een enorm leuk georganiseerd sport weekend.  
De week voorafgaand het weekend gebruiken de scholen uit Lexmond als eerste de beachvelden om de kinderen kennis te laten maken met diverse beachsporten. Op de donderdag is er vaak zelfs een schoolbeachtoernooi wat in samenwerking met Sportservice Vijfheerenlanden wordt georganiseerd. 
Voor het beachvolleybaltoernooi op vrijdagavond kan iedereen (jong en oud) zich  met een groepje bestaande uit minimaal 5 spelers, waarvan 2 dames inschrijven.
De groepen worden dan verdeeld over verschillende poules. De poule winnaars nemen het daarna tegen elkaar op en strijden om de podiumplekken.
Aaneensluitend organiseert Huis Het Bosch een beachparty inclusief DJ om de gezellige avond mee af te sluiten. Voor iedereen die hierheen wilt komen, de toegang is gratis.

Programma Zaterdag

Op zaterdagochtend komt de jeugd in actie. Dan wordt een beachkorfbal driekamp gehouden voor de B en C jeugd.
’s Middags is het beachkorfbaltoernooi om de ELAR Cup en de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Beachkorfbal. De winnaar zal hiervan mogen deelnemen aan het NK Beachkorfbal en zal hiermee gelijk punten verdienen op de Nationale Ranking.
De hele dag is er een DJ op het terras aanwezig, om dit evenement een groot  succes te maken.

Organisatoren

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media

Heading Title

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.