Elar Beachsport dagen

Ieder jaar organiseren LKV Het Bosch en Huis Het Bosch de ELAR beachsportdagen. Hoofdsponsor van dit beachkorfbal en beachvolleybal evenement is Verkeerschool ELAR.  Het jonge evenement is een mix van beachkorfbal, beachvolleytoernooi, een beachparty en de voorronde van het NK beachkorfbal.  

Inschrijving 2022 geopend

LEXMOND – De inschrijving voor het ELAR Beachvolley 2022 is geopend! Vrijdagavond 24 juni a.s. wordt dit voor de 7e keer georganiseerd door LKV Het Bosch in samenwerking met Huis Het Bosch. Teams spelen op recreatief niveau 5 tegen 5 waarbij er minimaal 2 dames in het veld moeten staan. 

 

Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per persoon. Het toernooi start rond 18.30u en rond 21.00u zijn de finalerondes. Laatste keer, voor de corona, wist team Professionals de titel te winnen. Na de finalerondes staat onze DJ klaar voor een gezellige beachparty. Meld je aan via onderstaande button en volg ons via: www.facebook.com/lexmondsebeachsportdagen.

Programma Vrijdag

De ELAR beachsportdagen zorgen ieder jaar weer voor een enorm leuk georganiseerd sport weekend.  
De week voorafgaand het weekend gebruiken de scholen uit Lexmond als eerste de beachvelden om de kinderen kennis te laten maken met diverse beachsporten. Op de donderdag is er vaak zelfs een schoolbeachtoernooi wat in samenwerking met Sportservice Vijfheerenlanden wordt georganiseerd. 
Voor het beachvolleybaltoernooi op vrijdagavond kan iedereen (jong en oud) zich  met een groepje bestaande uit minimaal 5 spelers, waarvan 2 dames inschrijven.
De groepen worden dan verdeeld over verschillende poules. De poule winnaars nemen het daarna tegen elkaar op en strijden om de podiumplekken.
Aaneensluitend organiseert Huis Het Bosch een beachparty inclusief DJ om de gezellige avond mee af te sluiten. Voor iedereen die hierheen wilt komen, de toegang is gratis.

Programma Zaterdag

Op zaterdagochtend komt de jeugd in actie. Dan wordt een beachkorfbal driekamp gehouden voor de B en C jeugd.
’s Middags is het beachkorfbaltoernooi om de ELAR Cup en de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Beachkorfbal. De winnaar zal hiervan mogen deelnemen aan het NK Beachkorfbal en zal hiermee gelijk punten verdienen op de Nationale Ranking.
De hele dag is er een DJ op het terras aanwezig, om dit evenement een groot  succes te maken.

Organisatoren

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media

Heading Title

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.