Schutters toernooi

Ieder jaar organiseert LKV Het Bosch het schutterstoernooi. Hierbij nemen samengestelde tweetallen het tegen elkaar op en komt het neer op de techniek van de speler. De winnaars gaan naar huis met mooie prijzen.

Hoe werkt het?

In tweetallen wordt er gestreden om de titel ‘Beste schutter van het jaar’. Op twee korven die tegenover elkaar staan doen tweetallen 10 minuten lang om de beurt pogingen om de meeste keren raak te schieten. Elk tweetal schiet in een aantal rondes steeds tegen een ander tweetal. De beste tweetallen gaan vervolgens door naar de afvalrondes: de besten mogen door tot er uiteindelijk twee koppels over zijn die in de finale tegen elkaar schieten om de titel. Er zijn drie verschillende leeftijdscategorieën: Pupillen, Aspiranten en Senioren.
Ook als je net op korfbal zit of als je zelf niet op korfbal zit, is het ontzettend leuk om mee te doen.  Tussendoor kijk je naar elkaar en zelf proef je ook aan de kunst en de lol van het op de korf schieten. In de voorrondes mag je sowieso een behoorlijk aantal rondes schieten, dus dat is zeker de moeite waard. En geloof ons, je bent echt niet de enige die niet op korfbal zit. Het is vooral een leuke en gezellige manier om LKV Het Bosch beter te leren kennen.

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media