Over LKV Het Bosch

Wij zijn korfbal- en beachsport vereniging LKV Het Bosch uit Lexmond en zijn op 23 juni 1981 opgericht. Met onze teams spelen we op de zaterdag in district Oost.

Bestuur & Commissies

Onze korfbalvereniging is zo uniek door haar bestuur en vrijwilligers. Zij doen hun uiterste best om het voor iedereen zo leuk en goed mogelijk te regelen.

Lid worden

Lijkt korfballen jou ook zo’n leuke sport en heb je besloten lid te worden van LKV Het Bosch? Super! Meld je dan aan bij ons via onderstaande button.

Huisregels

De huisregels dienen toegepast te worden door alle leden, toeschouwers en gasten. Ze gelden op het terrein en in de gebouwen van de vereniging.

Contributie

Met de maandelijkse contributie die je als lid betaald aan LKV, kunnen we onze vereniging onderhouden, innoveren en leuke activiteiten organiseren.

Sponsoren

Als korfbalvereniging zijn wij voor een groot deel afhankelijk van onze sponsoren. Daarom is het voor ons erg belangrijk om veel sponsorgeld binnen te krijgen.

Kleding

De kleding van onze vereniging is een geel en (koren)blauw shirt met een blauw rokje of broekje. Onze club werkt sinds kort met een kledingfonds.

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media