Kleding

De kleding van onze vereniging is een geel en (koren)blauw shirt met een blauw rokje of broekje. Onze club werkt sinds kort met een kledingfonds.

Kledingfonds

Ieder lid betaalt per maand een euro t.b.v. kleding. Hiervoor krijg je een shirt en broekje/ rokje in gebruik. Het systeem zit nog in de proeffase. Er komt ook een webshop voor trainingspakken of andere clubkleding. Het is gewenst om op het veld schoenen met noppen te dragen en deze ook voor de training te gebruiken.
In de zaal is het verplicht om zaalschoenen te dragen. Voor de trainingen is sportkleding nodig, een trainingspak wordt in ieder gedragen bij de wedstrijden (bij warmlopen of wanneer je klaar bent met spelen). Met korfbal mag je geen sieraden om.

Kleding aanvragen

Voor het bestellen of ruilen van een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje of – rokje hoef je niet apart te betalen. Dit is een aparte component in de contributie. Een trainingspak kun je apart bij bestellen. Deze kost 40 euro per stuk. Ook leuk om iemand cadeau te doen! We hebben hiervan nog diverse maten op voorraad.
Let op: als je kleding wilt ruilen voor een andere maat. Geef in uw bericht dan aan welke maten je retour brengt. Deze kunnen dan weer voor anderen worden gebruikt.

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media