Sponsoren

Als korfbalvereniging zijn wij voor een groot deel afhankelijk van onze sponsoren. Daarom is het voor ons erg belangrijk om veel sponsorgeld binnen te krijgen. Ook jijzelf kunt een bijdrage leveren aan onze clubkas. En zelfs GRATIS!

Sponsormogelijkheden

Jouw reclame op de shirts, trainingspakken en/of tassen van een compleet korfbalteam? Er zijn verschillende teams waar we nog een sponsor voor zoeken, dus grijp je kans! Wanneer je een team sponsort, neem je de kosten voor de kleding voor jouw rekening en betaalt je daarnaast een jaarlijkse sponsorvergoeding.

Neem hier contact op

Jouw bedrijf goed zichtbaar langs onze gloednieuwe velden bij LKV Het Bosch? Sponsor dan nu jouw eigen reclamebord(en) of vlag. Naast de aanschaf voor het materiaal, betaalt je jaarlijks een sponsorbedrag.

Neem hier contact op

LKV Het Bosch organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het KorfbalTotaal Cup, ELAR Beachsportdagen, Schoolkorfbal en nog veel meer. Door je naam te koppelen aan één van deze evenementen, kun je in een korte periode je bedrijf zeer intensief onder de aandacht brengen. Onder andere in krantenartikelen, posters, Facebook berichten en eventueel evenement-pagina’s. Jouw bedrijf duikt overal op!

Een mooi voorbeeld hiervan is de KorfbalTotaal Cup. Dit evenement trekt jaarlijks veel toeschouwers en een hoop media aandacht.

 

Neem hier contact op

Gratis sponsoren?

Ja je hoort het goed! Gratis sponsoren. LKV het Bosch heeft in samenwerking met SponsorKliks ervoor gezorgd dat je met iedere online bestelling een kleine bijdrage kunt leveren aan onze vereniging. Maar hoe werkt dat dan?  Je besteld uiteraard wel is wat online via verschillende webshops. Voor iedere bestelling die je plaatst, via deze link, ontvangen wij als vereniging een commissie. Het kost je niets extra’s, het is anoniem en je steunt LKV Het Bosch!

 

 

Onze Sponsoren

Accomodatie

Sportpark Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 8
4128 BN Lexmond

 

Sporthal de Linde
Lindenstraat 1
4231 DT Meerkerk

Social media